Σχετικά με εμάς

Σχεδιάζοντας το μελλον

Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σας, καθώς για την οικογενειακή μας επιχείρηση η τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων είναι προσωπικό ζήτημα. 

Ποιοί είμαστε

Τι κρύβεται πίσω από την εταιρεία Λάιος;

Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία μας.

Πίσω από την εταιρεία “Λάιος…” κρύβεται η αγάπη και η γνώση για την τέχνη της οικοδόμησης, μιας τέχνης που έμεινε σε οικογενειακά χέρια και έτσι έπειτα από τρεις γενεές η εταιρεία μας συνεχίζει ακάθεκτα να καινοτομεί και να εξειδικεύεται στον τομέα της τοποθέτησης μαρμάρων και πλακιδίων. Μαζί με το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε τις πιο απαιτητικές εφαρμογές καθώς αυτές είναι που αποτελούν το κίνητρο για να βρισκόμαστε συνεχώς ένα βήμα μπροστά έπειτα από αδιάλειπτη εξειδίκευση και συνεχή επένδυση σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών, σεβόμενοι τον χρονικό προγραμματισμό του έργου και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας λοιπόν για τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες καθώς για την οικογενειακή μας επιχείρηση η τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων αποτελεί πλέον προσωπική υπόθεση.

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

συνολικα εργα

Δημοσια εργα

Ιδιωτικα εργα

Γιώργος Λάιος

Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της δουλειά μας. Η εξαιρετική ποιότητα και η συνέπεια είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

 

  • Τοποθετήσεις Μαρμάρων
  • Τοποθετήσεις Πλακιδίων
  • Ειδικές Κατασκευές

Βασικές Αξίες

Ποιότητα

 Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική για την σωστή ολοκλήρωση ενός έργου. Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλη τη δουλειά μας. Η εξαιρετική ποιότητα και η συνέπεια είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

Τελευταία Τεχνολογία

Θέλουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και επενδύουμε συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να καλύπτουμε πάντα τις ανάγκες των πελατών μας

Εξυπηρέτηση

Ο στόχος της συνεργασίας μας με τους πελάτες μας είναι να μεγιστοποιήσουμε την αξία της επένδυσής τους. Χάρη στην τεχνογνωσία στον τομέα μας, έχουμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λουλουδιών 15, Ζωγράφου, Αθήνα

+30 6936 189297

laios.giorgos83@gmail.com

Επικοινωνία