Έχουμε 20 χρόνια εμπειρία
 
σε τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων
και σε ειδικές κατασκευές

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Slider

εαν μπορειτε να το φανταστειτε, μπορουμε να το υλοποιησουμε

Γιώργος Λάιος

Η εταιρεία Laios έχει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της οικοδόμησης. Αναλαμβάνουμε εγκατάσταση μαρμάρων και πλακιδίων καθώς και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή. Βασικά Χαρακτηριστικά μας είναι η ποιότητα, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός.

Τοποθετήσεις Μαρμάρων

Με πολλά χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα των κατασκευών αναλαμβάνουμε τη τοποθέτηση των μαρμάρων σας. Το συνεργείο μας θα είναι εκεί για εσάς.

Τοποθετήσεις Πλακιδίων

Διατηρώντας πολλά χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα των κατασκευών αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων. Το συνεργείο μας θα είναι εκεί για εσάς.

Ειδικές Κατασκευές

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας το οποίο, με στόχο την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, μπορεί να αναλάβει τις πιο απαιτητικές εφαρμογές και να τις ολοκληρώσει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου.

ειδικευομαστε σε

Τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων

Μαζί με το εξειδικευμένο συνεργείο μας, αναλαμβάνουμε τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, καθώς αποτελούν το κίνητρο για συνεχή εντατικοποίηση μετά από αδιάλειπτη εξειδίκευση και συνεχή επένδυση σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σεβόμενη το χρονοδιάγραμμα του έργου και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Εξειδικευομαστε στις

Ειδικές Κατασκευές

Στόχος μας είναι να παρέχουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών, σεβόμενοι τον χρονικό προγραμματισμό του έργου και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας λοιπόν για τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες καθώς για την οικογενειακή μας επιχείρηση η τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων αποτελεί πλέον προσωπική υπόθεση.

Καποια απο τα εργα μας…

ΠΙΣΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ξενοδοχείο Hayatt

Αθήνα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Πλατεία Σπετσών

Δήμος Σπετσών

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Ιδιωτική Κατοικία

Διεθνής Μπασκετμπολίστας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λουλουδιών 15, Ζωγράφου, Αθήνα

+30 6936 189297

laios.giorgos83@gmail.com

Επικοινωνία